Lasange, lasangne

Tein tänään lasangnea ja siitä tuli niin hyvää että koko vuoka meni kerralla.

Lasange

Jauheliha-tomaattimurska
  • 400g jauhelihaa
  • 1 tlk tomaattimurskaa
  • jauhelihamaustetta, sipulijauhetta, valkosipulijauhetta, oreganoa, basilikaa
Juustokastike
  • rypsiöljyä
  • 3 rkl vehnäjauhoa
  • n. 1/2 l maitoa
  • 250g juustoraastetta
  • 1 tl suolaa
Sekä lasangnelevyjä.

Paista jauheliha, mausta ja heitä mukaan tomaattimusrska. Lopuksi basilika.

Juustokastike aloitetaan laittamalla kattilaan rypsiöljyä johon sekoitetaan vehnäjauho. Ennen kuin jauhe ruskistuu joukkoon kaadetaan maitoa. Sitten juustoraastetta ja tarpeen mukaan lisää maitoa. Lisää suola.

Kaada vuokaan vuorotellen jauheliha-tomaattimurskaa, juustokastiketta ja näiden päälle lasagelevyt. Jatka kunnes päälimmäiseksi jää joko lasangnelevyt tai juustokastike (ei jauheliha).

Laita uunin keskitasoon 200 asteeseen 30-40 minuutiksi.


Hyvää tuli. Tosiaan syötiin Timon kanssa koko vuoka kahestaan loppuun asti.

"Pitää ottaa lisää vaikka ei oo yhtään nälkä." -Timo

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Fuksiaiset

Kolmen keikka