Kesäleskeys on ohi

Ukko muutti torstaina takaisin kotiin. Toisaalta aivan ihanaa mutta toisaalta aika raivostuttavaa. Varsinkin kun kaikkia muuttolaatikoita ei ole vieläkään purettu ja ne on koko ajan tiellä.

Viime viikolla olin Timon luona Imatralla. Kierreltiin Vuoksenniskan kirppareita, käytiin ihailemassa koskea ja vierailtiin Lappeenrannassa. Miun vanhemmatkin käväisivät Imatralla ja yöpyivät kosken vieressä sijaitsevassa Valtionhotellissa. Se oli aivan ihana. Käytiin sitten porukalla pulikoimassa hotellin yhteyteen rakennettussa kylpylässä, joka oli kyllä pienoinen pettymys.

Imatran koski vapaana ja taustalla soi Sibeliuksen Finlandia.

Imatran Valtionhotelli koskelta päin kuvattuna.

Yksityiskohta Lappeenrannan hiekkalinnalta.
Viime viikon perjantaina pääsin siis vanhempien kyydillä Tohmikselle, jossa vietin viikonlopun. Tään viikon alkupuolisko meni tehdessä sitä ja tätä eli ei mitään erikoista. Nyt torstaina sitten lähdin isän kanssa ajamaan Imatralle, jossa pakattiin Timon kamat, luututtiin kämpän lattiat ja palautettiin avaimet. Sitten ajettiin Tohmiksen kautta Joensuuhun.

Perjantaina kävin Timon kanssa kuuntelemassa miun kaverin keikkaa Teatteriravintolassa. Esiintymässä oli siis kaksi paikallista jazz-yhtyettä, joissa kummassakin Liisa soittaa saksofonia. Oli todella mukavaa.

Eilen nautittiin auringosta ja käytiin pitkällä kävelylenkillä joen varrella. Tänään mie kävin ostamassa itselleni lisää KoKo-astioita tarjouksesta ja ostin samalla siskolle synttärilahjan.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Foliokiharat

Lasange, lasangne

Timo kylässä -Sunnuntai