Ensimmäinen viikko yliopistossa

Nyt on ensimmäinen viikko yliopistolaisena takana. Orientaatiota orientaation perään. Aika paljon jo ennestään tuttua mutta myös jotain uutta.

Aloitin siis kulttuuritutkimuksen maisteriopinnoissa, erikoistumisaineena mediakulttuuri ja viestintä. Tää on ensimmäinen porukka, joka tulee ammattikorkeakoulun kautta maisteriopintoihin. Meitä suoraan maisteriohjelmaan tulleita on yhteensä viisi ja se meille kaikkein tärkein info-tilaisuus oli vasta eilen. Siis mille kursseille pitäisi mennä ja mitä tehdä kieliopintojen kanssa. Kyseisen infon olisi pitänyt olla jo maanantaina, koska nyt tuli kiire ilmoittautua kursseille ja ottaa selvää hyväksi luettavista kursseista. Aion kyllä antaa tästä aiheesta palautetta, että seuraavilla olisi sitten helpompaa.

Muuten oon kyllä tykännyt. Muut maisteriopiskelijat olivat entuudestaan jo tuttuja. Lisäksi olen tutustunut fukseihin, tuutoreihin ja muihin vanhempiin opiskelijoihin. Kurssitkin vaikuttavat mielenkiintoisilta. Liiankin. Mitähän tässä nyt valitsisi sivuaineeksi?!

Keskiviikkona osallistuin muiden fuksien kanssa kaupunkisuunnistukseen. Käveltiin ympäri keskustaa rastilta rastille. Pukuteemana meillä oli bisnes. Näytettiin pikemminkin kauppatieteiden opiskelijoilta kuin humanisteilta mutta se olikin ideana.

Oma puku löytyi Timon vaatekaapista. Hiuksiinkin sliippasin ties miten vanhaa hiusgeeliä.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Foliokiharat

Lasange, lasangne

Timo kylässä -Sunnuntai