2013

No niin. Nyt on vuosi 2013. Uusi vuosi juhlittiin keskellä korpea, Timon kaverin mökillä. Sinne oli jälleen kokoontunut yhdeksän miestä ja minä. Oli kyllä hauska yö, valvottiin seitsemään asti. Siis aamuun. Eilinen menikin siis lähinnä toipuessa.

Luennot alkaa jälleen maanantaina. Pitäisi tehdä lopulliset kurssivalinnat. Olen tässä pyöritellyt montaa vaihtoehtoa päässäni. Pitäisikö käydä kauppatieteiden perusteet vai johtamisen perusteet vai markkinoinnin perusteet? Kauppatieteissä tulisi kylläkin aika paljon laskemista enkä ole matematiikassa mitenkään erikoisen hyvä. Tää on taas tätä. Johtamisen perusteistakin pitäisi tehdä vielä oppimispäiväkirja.

Kesätyöhakemuksiakin olen taas laitellut mutta niitä pitäisi varmaan laitella lisää. Stressaavaa jos kesällä ei saa töitä. Toisaalta miule on jo vähän lupailtu taas sitä elokuvaleirin ohjaajan paikkaa mutta se olisi taas vain viisi päivää töitä ja loppukesä peukaloiden pyörittelyä.

Sunnuntaihin mennessä pitäisi laittaa kirpparille menevät tavarat valmiiksi. Saatiin joululahjaksi iso kasa Arabian KoKo-astioita, joten vanhat astiat ainakin menevät myyntiin. Vaatekaappiakin pitäisi tyhjentää. Pitäisi myös käydä katsastamassa alennusmyynnit. Tosin onkohan kaupoissa enää mitään jälellä?

Vuosi 2013 alkaa siis työntäyteisissä merkeissä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Foliokiharat

Lasange, lasangne

Timo kylässä -Sunnuntai