Pääsiäisloma

Venytin tässä pääsiäisloman yli viikon mittaiseksi. Aloitin jo viime viikon torstaina käymällä kavereiden kanssa Kolilla reippailemassa. En ollut muuten aiemmin käynyt Kolilla, mikä on sinänsä jännä, koska eihän Joensuusta ole kuin tunnin ajomatka kyseiseen paikkaan.

Sää oli todella kaunis. Aurinko paistoi vaikka säätiedotus lupasi lumimyrskyä. Satoi välillä luntakin mutta kyseinen lumisade kesti noin vartin, joten se ei reissua pilannut. Valloitettiin porukalla Ukko-, Akka- ja Paha-Koli, käytiin paistamassa makkarat ja ajeltiin jäätiellä. Oli oikein mukava päivä.

Kolin valloittaja.

Perjantaina Kävin Timon kanssa noin kahden tunnin mittaisella kävelylenkillä Joensuussa. Oli jälleen todella kaunis ilma, toisaalta koko loma oli yhtä auringonpaistetta. Ruuaksi teimme sitten chilitonnikalapizzaa. Oli hyvää, vaikkakin ehkä hitusen liian tulista.

Huomatkaa takapiru :P

Lauantaina menin sitten äidin ja isän iloksi Tohmajärvelle, josta palasin tänään (perjantaina). Kyseessä oli oikein aktiiviloma kotosalla. Joka päivä lumikenkäiltiin, käytiin jopa eväsretkellä Tohmajärven jäällä.  Pitäisi vain hankkia omat lumikengät.  Kävimme myös Kiteellä ostoksilla sekä uimahallissa uiskentelemassa. Kävin myös morjestamassa kummipoikaani, joka muuten menee syksyllä ekalle luokalle! Voi luoja, miten nopeesti aika kuluu!!!

Lumikenkäretkellä Tohmajärven jäällä. Kuvassa myös isän sormi.

Tänään tosiaan tulin takaisin kotiin mutta sitä ennen kävin äidin ja siskon kanssa kiertämässä kauppoja. Mukaan löytyi vaikka mitä ihanaa, joista kirjoitan sitten erikseen jahka saan otettua ostoksista kuvat.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Foliokiharat

Lasange, lasangne

Timo kylässä -Sunnuntai