Cinemare

Huh huh! Viime yö meni sitten katsellessa leffoja. Cinemare oli jälleen kaupungissa. Kauhuleffoja koko yö. Ensimmäinen alkoi klo 23.00 ja viimeinen klo 6.20. Oltiin siinä kahdeksan jälkeen kotona.

Ensimmäinen elokuva oli The Thing. Juoni lyhykäisyydessään. Tutkijaryhmä löytää Antarktikselta jäätyneen avaruusolennon, joka herää henkiin, kykenee ottamaan ihmisen muodon ja siitä alkaa epäilys kuka on kuka ja mahdoton lahtaaminen.

Seuraava elokuva minkä kävimme katsomassa oli The Whisperer in Darkness,  H.P. Lovecraftin novelliin perustuva elokuva. Elokuva näytti ja tuntui vanhalta mustavalkoleffalta, joka olisi tehty jo vuosikymmeniä sitten. Oikeasti leffa oli tehty vuonna 2009 ja tyylisuunta oli valittu kirjailijan elinajan mukaisesti 1930-luvulle.

Puolessa välissä katsoimme Evil Dead 2:en. Erittäin hauska leffa. Mielestäni parasta leffassa oli päähenkilön käsi joka kääntyy omistajaansa vastaan ja yrittää irtileikattunakin tappaa päähenkilön. Leffa oli myös katsomistamme leffoista vanhin, vuodelta 1987.

Toiseksi viimeinen leffa oli Inbred. Juoni: Ryhmä huonosti käyttäytyviä nuoria ja heidän valvojansa saapuvat pieneen kylään tekemään yhdyskuntapalveluaan kunnes mielipuoliset paikalliset hyökkäävät heidän kimppuunsa. Verta ja suolenpätkiä. Nam nam.

Viimeisenä leffana katsoimme Hobo with a Shotgun, joka on tehty tänä vuonna mutta näyttää 70-luvun leffalta. Juoni: Koditon kulkuri saapuu rikollisen johtamaan kaupunkiin, katsoo hetken asiaa sivusta, hankkii haulikon ja alkaa lahtaamaan kaupunkia häiriköiviä rikollisia.

Vähän jännitti jaksaako sitä koko yötä valvoa katsomassa leffoja. Olen ollut Cinemaressa ennenkin, tämä oli minulle neljäs kerta. Joka kerta olen jaksanut mutta silti jännitti jaksaako nyt. Hyvin jaksoi. Jotenkin yllättyi miten pirteä sitä oli vielä viimeisen leffan jälkeen. Ihminen kyllä kykenee vaikka mihin.

Loppukevennykseksi kuva minusta, kun olimme matkalla kotiin. Silmistä välittyy yön tuoma väsymys.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Foliokiharat

Lasange, lasangne

Timo kylässä -Sunnuntai