Halloween

Heräsin tänään klo 14.00. Hieman ihmeissäni jäin katsomaan kelloa. Nukuinko todellakin näin kauan? Mutta toisaalta eilen oli pitkä päivä. Heräsin töiden takia klo 5.30 ja juhlien takia pääsin nukkumaan vasta siinä klo 2.30. Onko siis mikään ihme jos on nukuttanut?

Etkot olivat Martan luona. Oli kiva nähdä koulukavereita pitkästä aikaa. Välissä on ollut kesä ja työharjoittelu Helsingissä joten yhdessä oleskelu on jäänyt vähemmälle. Liian vähälle.

Etkoilta siirryimme Kerubiin jossa oli Säröperjantain kasari hevi -ilta. Minä ja Timo olimme paikalla ensimmäisenä, koska kuljimme paikalle bussilla. Muut tulivat meidän jälkeen pyörillä ja jotkut taisivat päästä jonkun kyydillä. Ilta sujuikin mukavasti jutellessa mm. pöydillä olevista vanhoista Suosikeista. Kyseiset lehdet olivat yhdeksänkymmentäluvun lopulta eli suoraan meidän lapsuudestamme. Oli hauska fiilistellä menneitä.

Minä ja Timo lähdimme ensimmäisinä pois. Kävimme hakemassa Aseman grilliltä grillilautaset mukaan ja lähdimme kotiin. Otimme annoksiimme sitä kuuluisaa piri-piriä, joka oli hyvää mutta luulimme että se olisi ollut tulisempaa. Valkosipuli maistui väkevämmälle kuin tuo toinen mauste. Ruuan jälkeen pesin meikit ja hyppäsin sänkyyn. Kyllä nukutti, kuten "aamulla" huomasin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Foliokiharat

Lasange, lasangne

Timo kylässä -Sunnuntai