Kaikkea kivaa Kuopiosta ja muualtakin

Kävin viime viikolla äidin ja siskon kanssa Kuopiossa shoppailemassa. Mukaan tarttui kaikkea ihanaa. Lisäksi käytiin tarkistamassa uusi Ikea, joka on siis ihan samanlainen kuin muutkin Ikeat mutta paljon lähempänä kuin ne muut. Sieltäkin tarttui mukaan kaikenlaista kivaa mutta keskityn nyt kertomaan vaateostoksistani.
Musta toppi, jossa kivana yksityiskohtana yläosan pitsi ja koko selän pituinen vetoketju. Oli puoleen hintaan Vero Modassa. Hintaa en enää muista, koska sisko osti tämän minulle synttärilahjaksi. Valitsin siis itse lahjani, sisko maksoi. (Aivan mahtava lahja. Kiitos rakas siskoni! <3 )
Lohenpunainen neulebolero. Onlysta ja puoleen hintaan. Tämänkään hintaa en enää muista, koska sain tämänkin siskolta lahjaksi. Boleron alta pilkistää mintunvihreä toppi. Ihan perustoppi H&M:ltä. Hinta 4,95€.
Hopeinen toppi, H&M, 4,95€. Tämänkin sain siskolta lahjaksi. Jännää, että muistan yhä tämän hinnan. Johtuu varmaan siitä, että yllätyin kuinka halpa se oli. Ostin myös (itse) mustat farkkucaprit Kappahlista 27 eurolla. Niistä ei nyt ole kuvaa mutta ihan peruscaprit ne on.
Tänään kävin siskon kanssa pyöräretkellä Valintakirppiksellä. Sieltä löytyi nuden värinen käsilaukku viidellä eurolla. Hintalapussa luki uusi, mutta tiedä sitten miten uusi. Nätti se on ja hyvässä kunnossa.

Huomenna on siis minun syntymäpäiväni. En aio juhlia mitenkään isoksi. Muutaman ystävän olen kutsunut ja illalla ois kiva lähteä jonnekkin päin Joensuuta. Nyt on hirvee pohdinta sen kanssa, että mitä sitä laittaa päälle. ;)

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Foliokiharat

Lasange, lasangne

Timo kylässä -Sunnuntai