Korunaulakko

Olen jo pidemmän aikaa aikonut hankkia makuuhuoneen seinällä olevan kotelon päälle naulakkoa koruille. Kotelossa on ollut kiinni yksinäinen ruuvi, missä on roikkunut milloin seinäkello, milloin yksinäinen kaulakoru.

Tänään kävin pyörähtämässä torin laidalta löytyvässä Pikkuruisessa Puodissa ja sieltä löytyi 8 eurolla kiva naulakko. Naulakkoon olisi pitänyt vain olla kaksi ruuvia mutta myyjä totesi, että voithan sinä laittaa tähän nauhan ja siitä naulakon sitten roikkumaan. Kaupan päälle sain vielä ylijäämänä jääneen rautalangan pätkän. Myyjä ehdotti, että spreijaisin langan valkoiseksi niin se kävisi naulakon kanssa hyvin yhteen. Itselleni syntyi toisenlainen idea.

Hain Tiimarista  sifonkinauhaa ja valkoisia helmiä, jossa oli sinisiä kukkia. Loput helmet löytyivät ompelurasiastani. Ne olivat alunperin eräästä korusta, joka meni rikki jo aikoja sitten. Pientä askartelua ja.. avot. Korunaulakko oli valmis.

Haluaisin kotelon päälle useammankin naulakon koruilleni mutta en uskalla naulata koteloon mitään, koska sen takana menee ilmeisesti jotkin putket. Olisi se aika noloa aiheuttaa esimerkiksi vesivahinko lyömällä naula väärään kohtaan. Pitäisi varmaan käydä isännöitsijällä kysymässä mitä kotelon alla oikein on. Huomasin kylläkin nyt hieman ylempänä pienen reiän kotelossa. Siihen voisi laittaa ruuvin ja toisen naulakon kiinni samalla periaatteella.





Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Foliokiharat

Lasange, lasangne

Timo kylässä -Sunnuntai