Ilosaarirock 2012

Rokit on nyt rokkailtu ja arki on alkanut. Nyt kun pahin rokkiuupumus on ohi, voin vähän kertoa viimepäivien meiningistä.

Ennen rokkia kävin päivittäin katsomassa Popkadun tarjontaa. Osallistuin Kuvanjuoksu-kilpailuun, joten kävin päivittäin kuvaamassa esiintyjiä. Näinkin paljon muusikoita, tanssijoita ja diabolo taitureita. Torstaina kävin kaverin kanssa fiiliftelemässä Olavi Uusvirran ilmaiskeikalla Kerubissa. Sali oli niin täynnä porukkaa ettei Olavia paljoa näkynyt. Pitäisi tässä lähipäivinä vielä valita kuvat kilpailuun. Kuvia on vain niin paljon, että valinta on vaikeaa.

Lauantailook
Stig rentolavalla
Pääsimme siskon kanssa rokkiin talkoolaisiksi, joten saimme rannekkeet ja t-paidat jo torstaiaamuna. Lauantaina sitten päästiin rokkailemaan. Päivä alkoi aurinkoisena. Ainut iso miinus oli jonot. Onneksi olimme saaneet rannekkeet jo hyvissä ajoin, koska rannekkeenvaihtojonot ylsivät Länsikadulle. Sisäänkin piti jonotella. Kerkisin kuitenkin Stigin keikalle kuulemaan juuri ne biisit mitkä kyseiseltä artistilta tiedän, joten kaikki hyvin. Hyvän sään aikana kerkisimme näkemään Stigin, Palefacen, Reckless Loven ja PMMP:n. PMMP:n keikan lopulla sää huononi ja oli pakko lähteä käymään kotona. Vaihdoin minihameen farkkuihin ja suuntasin takaisin  Apocalyptican keikalle. Lauantain aikana näin vielä Elokuun.
Amorphis ja Herranen Yle X-lavalla
Sunnuntaina suuntasimme Timon kanssa kulkumme jo hyvissä ajoin Yle X-teltalle. Katsoimme Amorphiksen keikan lähes eturivistä. Tällä keikalla oli yllätys, kun Voice of Finlandista tuttu Mikko Herranen nousi lavalle laulamaan Tomi Joutsenen kanssa. Sunnuntain aikana katsoin myös Pariisin kevättä, Herra Ylppö & Ihmisiä, GG Caravania, Children of Bodomia, Eva & Manua, Black Staria, Tanya Stephensiä, Anthony and the Johnsonia (& Joensuun kaupunginorkesteri) sekä tietenkin Chisua. Chisu oli ehdottomasti koko rokin lemppariesiintyjäni. Mahtava meininki! Anthony and the Johnsons oli oudoin. Yle X-teltta oli aivan täynnä. Näin lavalla isoon, mustaan kaapuun pukeutuneen miehen, joka hoilasi itkuvirsiä. Vähän tylsä mutta ehkä se on taas sitä taidetta mitä minä en ymmärrä.
Chisu päälavalla
Maanantain lepäsin. Tiistain ja keskiviikon olimme siskon kanssa talkoissa. Olimme aluevalvojia ja vahdimme portteja ettei ylimääräisiä ihmisiä tulisi paikalle häiritsemään purkua. Aika tylsää hommaa mutta ainakin helppoa. Sää oli vaihteleva, välillä paistoi aurinko ja välillä satoi. Ohikulkijat tulivat puhumaan meille. Toisia kiinnosti mitä oli meneillään, toiset valittivat Ilosaarirockin aiheuttamasta melusta ja roskasta. Talkoiden järjestely ei ollut ihan onnistunutta mutta ruoka oli hyvää.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Foliokiharat

Lasange, lasangne

Timo kylässä -Sunnuntai