Imatra Big Band Festival

Kävinpäs jälleen pyörähtämässä Imatralla eikä matkasta käänteitä puuttunut. Aluksi minun piti matkustaa Imatralle maanantaina mutta asemalla selvisi, että olinkin ostanut lippuni tiistaille. Ihmettelin kuinka minun paikallani oli jo joku mutta lippuja vertaamalla huomasin väärän päivämäärän. Sitten juoksinkin paniikissa lipunmyyntiin, jossa lopulta päätin siirtää lähtöni tiistaille. Nolo moka mutta tekevälle sattuu. Sain kuitenkin lipunmyyjätädiltä lohdutukseksi 7 euron lahjakortin R-kioskille. Eli ei mitään niin pahaa, ettei mitään hyvääkin.

Keskiviikkona kävin tutustumassa Imatran BB-kadun tarjontaan. BB-kadulla oli ilmaisesityksiä ja todella paljon kojuja. Saapuessani keskustaan, esiintymisvuorossa oli ohjelmalappusen mukaan BB-Course -Show time eli festivaalien aikaan olleen musiikkileirin päättäjäiset. Viikon aikana kasatut bändit esittelivät taitojaan. Hyvältä kuulosti.

Aurinko paistoi ja ihmiset olivat hyvällä tuulella. En silti jaksanut olla kaupungilla pitkään. Minun piti kierrellä kaupungilla yksinään, koska Timo oli töissä. Hyvässä seurassa olisin taatusti viihtynyt pidempään. 

Näin muuten Seppo Hovin. Ainakin luulen niin. Tuntunoloinen mies käveli kadulla vastaan enkä kehdannut lähteä perään katsomaan oliko se oikeasti Seppo vai ei.



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Foliokiharat

Lasange, lasangne

Timo kylässä -Sunnuntai