Kylpyläviikonloppu

Juhlittiin perheen kesken äidin viiskymppisiä viikonloppuna Kuopion Rauhalahdessa. Oli kyllä mukava viikonloppu. Uitiin ja syötiin, uitiin ja syötiin! Käytiin myös Matkuksessa sekä Ikeassa vähän shoppailemassa.

Äitikin viihtyi todella hyvin. Tykkäsi lahjoista ja kortista (,jonka omin pikku kätösin askartelin). Minulla olikin siskon kanssa alusta lähtien selvää, että äidille ostetaan lahjaksi Kalevala korut. Ihan siitä syystä, että äiti on ostanut meille molemmille valmistujaislahjaksi Kalevala koruja ja aina sitten ihaillut kuinka hyviltä ne näyttää. Äidillä itsellään ei entuudestaan ollutkaan omia Kalevala koruja mutta nyt on. Isä osti äidille Lumikukka-käädyn ja me tyttäret ostettiin Kielo-sarjan kaulakoru ja korvikset.

Meitä vähän harmitti jälkikäteen se ettei älytty kysyä isältä aikooko se ostaa jotain äidille syntymäpäivälahjaksi, kun oltaisiin voitu ostaa samaa sarjaa lahjaksi. Jotenkin ajateltiin, että kylpyläviikonloppu on isän lahja äidille. Mutta eipä tuo mitään. Nyt äidillä on kahta eri sarjaa, joita voidaan sitten lähteä täyttämään. Nyt  lahjan osto on astetta helpompaa.

Rauhalahti on paikkana kiva. Ruoka oli hyvää, palvelu ystävällistä ja altaita oli monenlaisia. Yksi parhaista altaista oli allas, jonka toinen puolisko on ulkona. Oli itseasiassa aika mukava uida pienellä pakkasella lämpimässä vedessä. Rauhalahti ei ole mikään uutuutta kiiltävä paikka. Kaakeleiden perusteilla allasosasto on rakennettu joskus 1990-luvun alussa. Mutta allasosasto oli kuitenkin siisti ja tekemistä riitti. Voin lähteä toistekkin.

Asettelin korttiin kuvia äidistä vuosien varrelta.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Foliokiharat

Lasange, lasangne

Timo kylässä -Sunnuntai