Cinemare 2012

Viime yönä oltiin taas Cinemaressa. Ensimmäinen leffa alkoi klo 23.00 ja viimeinen loppui puol ysiltä aamulla. Hyvin jakso vaikka vähän ensin jännitti jaksaako. Vaikka onhan sitä joka kerta jaksettu.

Ensimmäisenä elokuvana katsoin The Bayn, joka on uusi leffa. Juonena on se, että USA:ssa itsenäisyyspäivänä eräässä pikkukaupungissa leviää salaperäinen tauti jota viranomaiset peittelevät. Paikalla ollut toimittaja haluaa tuoda totuuden esille löytämiensä videopätkien avulla. Itsestäni elokuva oli ihan hyvä. Sai sitä säikkyä kun ihmiset oksentivat verta ja vatsasta tai muualta ilmestyi mikä lie ötökkä joka söi ihmisiä sisältäpäin. Yök!

Toinenkin leffa sijoittui myös USA:n itsenäisyyspäivään. Frogsin julkaisuvuosi on 1972 ja sehän näkyi tyylissä. Juoni lyhyesti. Teollisuuspohatan perhe on kerääntynyt juhlimaan, kun luonto hyökkää kimppuun. Sammakot etunenässä. Sai kyllä nauraa.

Puolivälissä matkaa oli jälleen 1970-luvun kauhuelokuvan vuoro. Werewolf vs. Vampire Woman kertoo nimensä mukaisesti ihmissuden ja vampyyrinaisen taistelusta. Oli pienoinen pettymyt.

Toiseksi viimeisenä leffana oli 2012 julkaistu Excision-leffa, joka oli todella sairas pätkä. Päähenkilö on mieleltään sairas teinityttö, jolla on karmeita unikuvia ja pakkomielle seksiin sekä kirurgin ammattiin. Mukaan soppaan sotketaan skitso mutsi, alistuva isä ja vakavasti sairas, herttainen pikkusisko, joka yrittää ymmärtää siskoaan. Kyseessä oli yön mielenkiintoisin elokuva.

Viimeisenä oli vuorossa espanjalainen Game of Werewolf, jonka yhteydessä näytettiin PKAMK:n opiskelijoiden kauhulyhäri Pahuuden portin ensi-ilta. Pahuuden portti oli todella hyvä, aivan mahtava! Illan paras leffa! Tekijätkin oli paikalla ja saivat ansaitusti suuret ablodit. Ennen viimeistä leffaa nähtiin ohjaajan Espanjasta lähettämä henkilökohtainen videotervehdys joensuulaisille katsojille. Mukava huomionosoitus. Viimeisen leffan juoni lyhykäisyydessä: Nuori mies saapuu kotikyläänsä ja joutuu pian vanhan sukukirouksen takia kyläläisten ja ihmissusien jahtaamaksi. Todella hauska leffa!

Tähän loppuun vielä Pahuuden portin traileri. Nauttikaa! ;)


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Foliokiharat

Lasange, lasangne

Timo kylässä -Sunnuntai