Kiireinen marraskuu

Oho, viime postauksesta on jo aikaa. Jotenkin tämä kuukausi on mennyt ihan älyttömällä vauhdilla eteenpäin. Kokoajan on jotain menemistä ja tekemistä. Yliopistolla on monenmoisia luentoja ja Uljaaseen on pitänyt kirjoitella. On tullut juhlittua ja ystävien kanssa hengailtua. Länsimaisen kirjallisuuden klassikotkin on kohta ohi. Ideanani oli kirjoittaa jokaisesta kirjasta heti, kun olin ne lukenut. Nyt tämä on jäänyt välistä mutta pyrin kirjoittamaan niistä kuitenkin jossain vaiheessa.

Ensimmäisiä pikkujouluja juhlin jo pari viikkoa sitten. Meillä on ainejärjestön pikkujoulut. Teemana oli "Nefa goes to 1970`s". Olin itsekkin pippaloita järjestämässä ja täytyy sanoa olevani tyytyväinen tulokseen. Meillä oli todella kiva ilta.
Pikkujoulujen 70-luku -look.
Kuvassa oleva hame, liivi ja paita löytyivät Fidasta, kaikki yhteensä 10 euroa. Lierihattu löytyi omasta kaapista, kaulakoru ja sukkahousut siskon kaapista. Tää on kyllä on ihan ihme pönötyskuva, mutta ainut missä näkyy kokonaisuus.

Kävin Rokumentissa katsomassa Sikakovajuttu-leffan. Se oli todella hyvä, suosittelen! Valitettavasti en muita Rokumentin elokuvia kerennyt katsomaan, koska lähdettiin samaisena viikonloppuna käymään Haukivuorella. Ihan mukava reissu sekin.

Nyt oltiin viikonloppu etelässä. Oltiin Kirkkonummella Timon sukulaisten luona yötä, käytiin shoppailemassa Leppävaarassa, kuljeskeltiin pitkin Helsingin katuja, vierailtiin luonnontieteellisessä museossa, nähtiin kavereita, syötiin Chico`sissa ja juotiin yhdet Hard Rock Cafessa. Siitä on muuten jo vuosi, kun asuin sen neljä kuukautta pääkaupungissa. Oli jotenkin ihan uusi fiilis käydä Helsingissä, kun tiesi paikkojen sijainnit ilman karttaa (paitsi luonnontieteellinen museo oli uusi tuttavuus, en ole ennen niillä kulmilla kävellykkään).

Eduskuntatalon nurkilla. Kuva: T. Könönen

Luonnontieteellisessä museossa. Kuva: T. Könönen
Pitää nyt vähän terästäytyä tään blogin kanssa ja kirjoitella vähän useammin. Jos vaikka seuraavaksi kirjoittaisi niistä kirjoista, kun ne on nyt viime aikoina ollut päälimmäisenä mielessä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Foliokiharat

Lasange, lasangne

Timo kylässä -Sunnuntai