Halloween ja pyhäinpäivän erehdys

Hyvää Pyhäinpäivää vaan kaikille! Yritin äsken siskon kanssa käydä isänpäivälahjaostoksilla, kun keskustaan saavuttaessa huomattiin jotain erittäin tärkeää. Kaupat on tänään kiinni. No niin, mentiin sitten kahvilaan höpöttelemään. Ei saatu lahjaa nyt ostettua mutta siellä kahvilassa syntyi sitten ajatus siitä mitä voisimme lahjaksi ostaa. Se on sitten keskiviikkona uusi yritys.

Sinänsä hassua, että en muistanu koko pyhäinpäivää vaikka eilen olin juhlimassa ystävän luona Halloweenia. Oli kylllä mukava ilta. Katsottiin kauhuleffoja, juotiin, syötiin ja juteltiin. Ihmisillä oli hienoja asuja: Gangsteri, Vincent van Gogh, rokokoo-neito, ammuttu sihteerikkö, Audrey Hepburn, Amy Winehouse, Slash ja haamu. Lisäksi eräs pariskunta oli pukeutunut Kurt Cobainiksi ja Courtney Loveksi.

Itse yritin olla vampyyri mutta se ei oikein onnistunut. Ostin vampyyrihampaat Cittarista, kun ajattelin että Punanaamiosta en välttämättä kerkeä niitä saamaan. Hampaat ei sitten mahtuneetkaan minulle suuhun. Hieman ärsytti mutta hampaiden mukana tuli onneksi tekoverta. Laitoin sitä sitten suupieleen, jotta sain vähän kauhuelementtiä kasaan.

Pitsihihaisen paidan löysin muuten Valintakirppikseltä 1,50 eurolla. Liivi, hame, pitsihansikkaat ja korvikset löytyi vaatekaapin uumenista. Hatun ostin ennen vappua Tiimarista. Suunnittelin käyttäväni sitä siis jo vappuna mutta valkolakki vei taas voiton.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Foliokiharat

Lasange, lasangne

Timo kylässä -Sunnuntai