Liikuntailtapäivä

Osallistuin tiistaina yliopiston liikuntailtapäivään. Ammattikorkeakoulun aikana en osallistunut liikuntailtapäiviin kertaakaan vaan jäin aina kotiin löhöilemään. Nyt päätin kerrankin osallistua, kun kuitenkin pääsi jumppiin ja ties minne ilmaiseksi (tai ainakin hyvin halvalla).

Itselläni oli aamulla vain yksi kirjoitusviestinnän luento Borealiksella, jonka jälkeen suuntasin kirjastoon ja siitä Foreverille. Siellä sain paikan bodypumpista. Paikkoja oli 55:lle. Kaikki halukkaat eivät päässeet jumppaan mukaan. Mukava oli pitkästä aikaa oikein rääkätä itseäni mutta toisaalta takareidet on vieläkin kipeänä. Pitäisi jo käydä etsimässä se yliopiston kuntosali. Jossain se siellä Auroralla on.

Hikijumpan jälkeen kävin peseytymässä ja suuntasin kaupungille. Kävin hankkimassa meidän haalareihin sponsorin. (Kyllä, aion ottaa haalarin. Asiasta lisää myöhemmin.) Sitten kävin Timon kanssa syömässä Jecikassa. Viis vuotta on ollut aikomuksena käydä kyseiseisessä paikassa ja nyt, vihdoin ja viimein, käytiin siellä syömässä. Itse otin kanaa kookoskerma-currykastikeessa. Oli kyllä hyvää.

kuva: Timo Könönen

Ruuan jälkeen tultiin kotiin ja katsottiin Tähtiporttia. (Timo osti elokuussa Tähtiportti-boksin, kaikki 10 kautta + 2 elokuvaa. Päästiin juuri viidennelle kaudelle. :) Lepäilin, laittauduin ja häivyin. Näin Palaverissa vanhoja koulukavereita ja suuntasin muutaman kaverin kanssa sitten Kerubiin.

Kerubissa oli esiintymässä Ukkosmaine. Oon ties miten pitkään halunnut nähä kyseisen poppoon livenä ja nyt pääsin näkemään. Naivit sanoitukset + discomusaa + mahtava livebändi = Mieletön meininki!


Itse lähdin kotiin heti keikan jälkeen. Ilmeisesti silloin bileet vasta alkoi, ainakin ulkona olleesta jonosta päätellen. Mutta tunnollisena opiskelijana lähdin kotiin lepäämään, että jaksoin seuraavana päivänä raahautua kirjallisuuden luennolle.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Foliokiharat

Lasange, lasangne

Timo kylässä -Sunnuntai