Viihdekeskus Ilonan avajaiset

Kävin Timon kanssa eilen Viihdekeskus Ilonan avajaisissa. Ilonahan avattiin nyt entisen Karelian paikalle. Kareliassa en käynyt kertaakaan, harmi sinänsä mutta ei varmaan ollut miun tyylinen paikka.

Lähdettiin eilen liikkeelle kymmeneltä. Ilonan ovella tajuttiin sitten, että paikka aukeaa vasta yhdeltätoista. Siellä oli jokin yksityistilaisuus ja tuli vaan mieleen, että miten sinne olisi saanut kutsun. Millä perusteella yleensä avajaisiin kutsutaan porukkaa? Varmaan pitää olla jotenkin kuuluisa, rikas tai ainakin tuntea omistajat jotakin kautta. Pitäisikö yrittää tehdä tätä blogia tunnetummaksi, jotta saisin kutsuja mitä mielenkiintoisimpiin paikkoihin ja tapahtumiin?

Mutta asiaan. Käytiin piipahtamassa Public Cornerissa. Siellä oli joku trubaduuri esiintymässä ja paikka oli ihan täynnä. Tajuttiin sitten, että Ilonan avajaisten lisäksi oli joku S-Bonus asiakasyö. Kaikissa PKO:n paikoissa oli jotain ohjelmaan. Lisäksi Kerubissa oli jokin musiikkitapahtuma. Joensuun yössä oli eilen siis erittäin paljon vipinää.

Juotiin muutamat Cornerissa ja lähdettiin Ilonaan päin. Siihen oli sitten muodostunut aikamoinen jono, ihan Tiimarin uloimmaiselle nurkalle, Siltakadulle saakka. Siinä sitten jonoteltiin melkein tunti. Meidän edessä sattui olemaan aika iloista porukkaa. Joku nainen antoi meille karkkia. Bar Playssa oli kuulema jaettu namusia.

Lopulta pääsimme sisään. Sisäänpääsy maksu oli kuusi euroa + 2,50€ narikka. Seuraavaksi jonotettiin sitten juomia baaritiskillä. Alakerrassa oleva aula on ilmeisesti suomalaiselle musiikille omistettu osuus, Saana. Ylhäälllä on London, ehdottomasti koko keskuksen paras osuus. Lontoolaista pubia muistuttavan alueen yhteydessä on karaokehuoneita, jotka saa ryhmälleen omaan käyttöön ja niihin pitää pyytää ovikoodit.




Ylhäällä oli myös Live Club, jossa esiintyi Jean S. Olenkin jo pitkään halunnut nähdä kyseisen bändin, koska olen kuullut heidän olevan tosi hyvä livebändi. Enkä joutunut yhtään pettymään. Oli ihan mieletön meininki!




Hassu yksityiskohta illalta. Aloitimme Timon kanssa katsomaan keikkaa ihan takaa ja pikkuhiljaa, melkein huomaamatta, etenimme keikan aikana lähes eturiviin asti.



Ilona oli eilen aivan täynnä. Lähdimme kotiin siinä kahden jälkeen ja silloinkin oli ulkona vielä jonkinlaista jonoa. Tietenkin, kun Joensuuhun pitkästä aikaa avataan jotain uuttaa niin porukka on liikkeellä. Ilona on kyllä paikkana hieno ja eiköhän siellä tule toistekkin käytyä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Foliokiharat

Lasange, lasangne

Timo kylässä -Sunnuntai