Shoppailua ja kansalaisvelvollisuuksia

Kävin tänään Areena-kirppiksellä. Siellä oli paljon porukkaa, pöytiä ja tavaraa. Silti löysin vain yhden kirjan ja yhden rintakorun. Olisi ollut kiva löytää jotain asustetta mutta nyt ei sattunut löytymään.

Kirja oli kyllä löytö. Markkinoinnin maailma -oppikirja eli markkinoinnin perusteita käsittelevä teos löytyi vain 1,50€ hintaan. Ajattelin käydä kyseisen kurssin ensivuonna joten kyseessä on erinomainen löytö. Rintakoru löytyi erään käsityöläisen pöydästä. Ensin kävelin sen ohi mutta ennen lähtöä kävin vielä kyseisen korun ostamassa, koska se jäi mieleen. Maksoin siitä 3€ .

Sitten lähdin käymään kaupungilla. Carsonilta löytyi hiusvärejä ja kynsilakkaa tarjouksesta. Suomalaisesta kirjakaupasta puolestaan sain Karjala-lautapelin todella halvalla, koska siellä oli pelit tarjouksessa. -40% jo valmiiksi alennutusta tuotteesta. Hintaa jäi vain 9,57€. Ei mikään huono löytö tämäkään.


Käytiin Timon kanssa syömässä Amarillossa. Oli kyllä taas todella hyvää ruokaa. Kanaa ja vuohenjuustoa paholaisen hillolla. Nam Nam! Suuta tosin poltteli, koska söin annoksen mukana tulleen chilipaprikan. Huh huh! Kokeiltu on, toisten en sellaista syö.



Käytiin tänään myös äänestämässä kunnallisvaalien ennakkoäänestyksessä. Suoritin siis kansalaisvelvollisuuteni. Tai eihän se mikään velvollisuus ole, kukaan ei siihen pakota. Pikemminkin oikeus. Minulla on äänioikeus ja pidän siitä kiinni. Nytkin äänesti nuorta opiskelijaa. Sukupuolta tai puoluetta en nyt paljasta vedoten vaalisalaisuuteen.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Foliokiharat

Lasange, lasangne

Timo kylässä -Sunnuntai