Siideriä ja Hello Kitty

Perjantai-iltana tapasin muita käsikirjoitusopiskelijoita omissa pirskeissämme. Kiva oli nähdä opiskelukavereita, joista joitakin ei ole tullut nähtyä ainakaan vuoteen. Juttua riitti opiskelusta, työttömyydestä, tulevaisuuden suunnitelmista ja muusta mukavasta sekä vähemmän mukavasta. Muiden suunnatessa baariin, minä suuntasin kotiin. Lauantaiaamuna piti olla aikaisin hereillä, koska serkkutytön 4-vuotissynttärit oli Kiteellä.


Olen aika ylpeä siitä, että minä kävin valitsemassa synttärilahjan. Osti Hello Kitty -hamosen H&M:ltä ja samaa sarjaa olevat t-paidan Anttilasta. Äiti olisi mielellään ollut mukana valitsemassa mutta flunssa pakotti jäämään kotiin. Onneksi äiti parani juuri parahiksi ja pääsi itsekkin näkemään mistä oli miule maksanut.  Lahja osoittautui mieleiseksi, koska tyttö halusi heti kokeilla sitä päälleen. Vaatteet oli hieman liian isot mutta eiköhän tyttö tuosta vielä kasva ja kesällä ovat varmasti jo oikean kokoiset. Serkku oli saanut paljon vaatteita lahjaksi ja äidin yllyttämänä tyttö piti meille pienen muotinäytöksen. Todella suloista! Sain tytöstä ihan mielettömän söpöjä kuvia mutta en kehtaa laittaa niitä tänne, koska miula ei ole lupaa vanhemmilta. Laitan siis vain kuvan valitsemistani vaatteista. 

Hello Kitty on kyllä nyt todellinen muotitapaus. Joka paikasta löytyy tämän maukujan kuvia. Serkku oli saanut Hello Kitty -vaatteita, -lakanoita, -kirjoja ja -lautapelin. Tätä lautapeliä mie sitten serkkutytön kanssa pelasin. Ei menny ihan sääntöjen mukaan, kun tytöstä oli kivempaa vain kerätä perhosia. Nopista ja miun vuorosta viis. No, pääasia että päivänsankarilla oli hauskaa. Pääsin myös leikkimään barbeilla ja lelukoirilla. Tätä en olekkaan pitkään aikaan päässyt tekemään. Pitäisiköhän etsiä omat barbit esille?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Foliokiharat

Lasange, lasangne

Timo kylässä -Sunnuntai