Valmistumislomake

Palautin tänään valmistumislomakkeen. Eli nyt on valmista, ainakin melkein. Vielä on jäljellä pakolliset byrokratiat ennen virallista valmistumista. Kaikki ovat tänään onnitelleet ja kyselleet miltä nyt tuntuu. Niin. Ei tunnu miltään. Ei ainakaan vielä.

Itsekkin ajattelin, että sitten tuntuu hyvältä, kun on sen pirun lomakkeen palauttanut. Mutta se ei oikein tuntunut miltään. Sain myös jo kutsun 19.3. valmistuvien kahvitustilaisuuteen, johon saisin kutsua max. 2 vierasta. En tiedä haluanko ottaa ketään viralliseen tilaisuuteen. Ehkä Timon. Äidille ja isälle ajattelin pitää oman kahvittelunsa ja kavereiden kanssa vois järjestää jotain pippaloa.

Olen jo hieman suunnitellut mitä tarjoiltavaa valmistaisin juhliin. Jotain suolaista ja makeaa sekä jotain boolia. Timo on nyt Virossa, Tartossa käymässä. Joku yliopiston reissu. Annoin kympin mukaan ja pyysin tuomaan sillä mahdollisimman paljon juotavaa. Pyysin valkkaria, vodkaa ja jos riittää niin jotain hyvää likööriä. Katotaan nyt mitä se loppujen lopuksi sieltä tuo.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Foliokiharat

Lasange, lasangne

Timo kylässä -Sunnuntai