Zumbaa ja opparia

Tämä viikko on oikeastaan kulunut opinnäytetyön kirjoittamisen ja kuntoilun merkeissä.

Tiistaina ja keskiviikkona käytiin Miian kanssa kuntosalilla. Perjantaina kävimme Reisi-Peppu-Vatsa tunnille, joka sisälsi "15 min. sisäpyöräilyä lämmittelynä ja 40 min. kiertoharjoittelua kuntosalilla musiikin tahdissa ja ohjaajan opastuksella. Tunnilla keskitytään erityisesti reisiä, peppua ja vatsaa muokkaaviin ja kiinteyttäviin liikkeisiin ylävartaloa unohtamatta. 5 min. venyttelyä. Tehokasta täsmätreeniä!" Tunti oli todellakin tehokas. Hikoilin kuin sika! Tänään kävin zumbassa. Yksikseen. Sali oli kyllä täynnä, mutta yleensä käyn jumpissa Miian kanssa joten nyt tuntu hieman erilaiselta.

Miula on enää perjantaihin asti voimassa tuo kuukausikortti, joten ensiviikolla olisi ideana liikkua mahdollisimman paljon. Huomenna kuntosalille, keskiviikkona kahvakuulatunnille, torstaina zumbaan ja perjantaina kuntosalille. Ehkä näin tai sitten jotenkin toisin.

Tällä viikolla olen myös kirjoittanut opparia hiki hatussa. Torstaina miula oli tapaaminen opettajien kanssa, jotka antoivat tosi paljon palautetta siitä miten paljon muokattavaa miula vielä on. Ensi torstaina miula on seminaari, jossa esittelen valmiin työn. Onneksi seminaarin jälkeen on vielä aikaa viimeistellä. Huomenna vain pitäisi saada muokattua se versio mitä esittelen tortaina. Opettajat sanoivat että tiistaihin mennessä, mutta opponoijanhan pitää saada hyvissä ajoin teksti myös. Huomenna tulee hikinen päivä pakkasesta riippumatta.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Foliokiharat

Lasange, lasangne

Timo kylässä -Sunnuntai