Glada Vappen

Vappu tuli ja meni. Jälleen sai kaivaa vaatekaapin perukoilta valkolakin päähän ja kävellä kaupungilla juhlahumun keskellä.

Vappu alkoi, jo perinteeksi itsellenikin muodostuneessa, metsäylioppilaiden forstikasteessa Ilosaaren laguunissa. Sinne veteen ne iloisesti hyppelivät ja hauskaa oli. Sitten kävin Jokiasemalla ensimmäisen kerran tänä kesänä. Aurinko paistoi mutta mitenkään erikoisen lämmintä ei ollut.
Vappuaattona olin pukeutunut uuteen paitaan, jonka ostin Seppälästä. Monta kertaa kävin paitaa ihailemassa ennen kuin raaskin sen ostaa. Onneksi ostin, koska paita on todella mieluinen. Väri ja malli istuvat todella hyvin. Korulaatikosta löytyivät keltaiset korvakorut ja keltainen ruusu löytyi peilikaapista. Vapun väriteema oli siis selvillä.
Aattoiltaa juhlistin kaverin syntymäpäivillä. Grillissä paistui makkaran lisäksi maissia, tomaatteja ja herkkusieniä. Lopulta päädyimme Palaveriin, josta hipsin grillin kautta kotiin.

Varsinaisena vappupäivänä ei oikeastaan tapahtunut mitään. Edellinen ilta venähti niin pitkälle ettei seuraava päivä oikein startannut käyntiin. Kävin lähipizzeriassa hakemassa pizzat mukaan. Myyjä ihasteli kynsiäni ja kertoi sen olevan intialainen tapa. Olin vapun kunniaksi lakannut kynteni eri väreillä. En tiennytkään, että Intiassa lakataan kynnet eri väreillä. Kaikkea uutta sitä oppii.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Foliokiharat

Lasange, lasangne

Timo kylässä -Sunnuntai