Teatteria

Kävin tänään pitkästä aikaa teatterissa. Viimeisin kerta taisi olla lukiossa. On kyllä mielenkiintoista miten en ole käynyt katsomassa mitään näytelmiä sen jälkeen vaikka kouluttauduin nyt käsikirjoittajaksi. Aika retuperälle olen jättänyt oman sivistykseni mutta nyt on aika korjata tämäkin virhe.

Pakkahuoneella pyörii tällä hetkellä Pohjasuru-näytelmä, jonka on käsikirjoittanut ja ohjannut Pirkko Kurikka. Kurikka opettaa PKAMK:ssa käsikirjoitusta eli hän on ollut aika merkittävässä osassa minun koulutustani. Oli mielenkiintoista nähdä hänen työtään. Jollakin tunnilla katsoimme hänen käsikirjoittamansa tv-elokuvan Uppotukki (1984) mutta oli hienoa nyt nähdä hänen työtään teatterin parissa, se kun tuntuu olevan hänelle se läheisin itseilmaisun muoto.

Näytelmä käsittelee sitä, kun pieni tyttö kohtaa pahan. Enempää en halua paljastaa, jotta en pilaa tarinaa seuraavilta katsojilta. Näyttelijät ovat hyviä, Sanna Kurki-Suonion musiikki on ihastuttavaa ja Pakkahuoneella on intiimi tunnelma. Suosittelen. Näytöksiä on enää vain sunnuntaihin. Tarkista jäljellä olevat näytösajat täältä.

Kommentit

  1. Korjaus. Kävinhän mie Saksassa katsomassa Beatles-musikaalin. Nyt olen vanhempien luona käymässä ja tunnukset on kadoksissa. Jee jee :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Foliokiharat

Lasange, lasangne

Timo kylässä -Sunnuntai