Imatra

Timo on nyt muuttanut Imatralle ja aloittanut työnsä Stora Ensolla. Itse olen täällä vain hengailemassa, ainakin tämän viikon.

Muutto oli käytännössä kaksi päiväinen, jollei enemmänkin. Timo laittoi tavaroita kasaan koko edellisen viikon. Torstaina mie matkustin bussilla Tohmikselle ja hain äidiltä auton lainaan. Sitten mie ajoin Joensuuhun, jossa me lastattiin se ja lainaksi saatu peräkärry täyteen tavaraa. Sitten ajoimme takaisin Tohmikselle.

Perjantaina lähdimme hyvissä ajoin ajamaan kohti Imatraa. Pienen seikkailun jälkeen saimme vuokranantajan kiinni ja pääsimme asunnolle. Timolla on nyt kesäasuntona paritalossa oleva yksiö. Toisella puoliskolla ei asu vielä ketään, joten asunto on hyvin rauhallinen. Alue on myös erittäin mukava. Kaikki talot on Stora Enson omistuksessa ja taloihin pääsee asumaan vain yhtiön työntekijät. Kaikki alueen talot on rakennettu 1935 eli samaan aikaan kuin tehdaskin. Talot on peruskorjattu 1980-luvulla ja ne on suojeltuja.

Meillä on tämän viikon ajan äidin auto lainassa, joten olemme tutkiskelleet Imatraa jo urakalla. Olemme käyneet koskella, joka ei ollu vapaana. Ilmeisesti sitä auotaan sitten kesällä turistien iloksi, joten pitää kesällä tulla sitten uudelleen ihailemaan sitä ihmettä. Mutta kosken synnyttämä rotko on todella jylhä ja sen vierellä oleva Kruununpuisto on tutustumisen arvoinen. Siellä on esimeriksi hiidenkirnuja.

Ollaan käyty myös ostoksilla Imatran Prismassa sekä kävelyllä viereisellä omakotialueella. Huomenna miun on tarkoitus käydä Lappeenrannassa kaverin luona.





Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Foliokiharat

Lasange, lasangne

Timo kylässä -Sunnuntai