Ikävä

Kävin tänään palauttamassa Palefacen keikkalipun Levy-Eskoille. Hieman harmittaa etten nyt pääsytkään sille keikalle mutta onneksi sain rahat takaisin. Perjantaille nimittäin sattuu nyt Timon muuttopäivä, joten mie lähen ensviikolla Imatralle. Timohan sai töitä Stora Enson Imatran tehtaalta. Hieno juttu mutta joudutaan taas olemaan kesä eri kaupungeissa. Koko yhdessäoloaikana ei olla oltu koko kesää samassa paikassa. Ekana kesänä Timo oli armeijassa Kontiolahdella, seuraavana kesänä Timo oli alkukesästä koulutuksessa Ilomantsissa ja heinäkuussa se kävi kertaamassa Vekarajärvellä (siis vain viikon mutta kuitenkin), viime kesänä Timo oli Kiteellä töissä ja mie menin loppukesästä Helsinkiin työharjoitteluun. Nyt mie oon tiällä ja Timo Imatralla. Mie en oo kyllä missään töissä mutta Timon opinnot jatkuvat syksyllä joten mie jään kämpän vahdiksi.

Mie oon jo jonkin aikaa ajatellut lähettää Mittweidan aikaisille kavereille kortteja. Tänään löytyi postista kivat Joensuu-postikortit. Ostin vielä Hockey Bird -postimerkit niitä varten. Miula on vain puolalaisen kaverin osoite, joten lähetän hänelle kortin ensin. Sitten kysyn jos hänellä olisi muiden osoitteita tiedossa. Tästä tuli nyt tällainen monimutkainen "sotasuunnitelma" mutta pakko tehdä näin, koska haluan lähettää kortit yllätyksenä.

Mie olin syyslukukauden 2010 vaihdossa Saksassa, pienessä Mittweida kaupungissa. Se oli aivan mahtava reissu. Parasta koko vaihdossa oli ihmiset, joihin omaksi harmikseni en ole pitänyt tarpeeksi yhteyttä. Vaikka kaikki on Facebookissa niin viestejä ei tule lähetettyä kuin vain silloin tälllöin. Nyt pitää tehdä muutos ja sen teen näiden korttien kautta.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Foliokiharat

Lasange, lasangne

Timo kylässä -Sunnuntai