Joulukalenterit

Olen jouluihminen. Joululahjat on jo ostettu (siis melkein kaikki), joulukortit on askarreltu ja lähetetty, joululauluja on mukava rallatella ja ihanaa kun on lunta. Mie en mitään juhlapyhiä stressaa, joten pystyn nauttimaan niistä.

Minulta löytyy ikkunalaudalta kolme erilaista adventtikalenteria: kuva-, suklaa- ja raaputuskalenteri. Rappukäytävästäkin löytyy naapuruston oma joulukalenteri. Joka joulu naapurin rouva tekee rappukäytävän ikkunalaudalle jouluisen asetelman, johon joka päivä ilmestyy uusi tonttu. Kyseinen teos on todella hieno ele naapurilta, varsinkin tässä taloyhtiössä, jossa jokainen tappelee jokaisen kanssa. Mutta jos tässä olisi nyt sitä joulumieltä ja riidat pysyisivät edes pyhien ajan poissa. (Toivottavasti en toivo liikoja..)


Kommentit

  1. On kyllä Lintusmaisia nuo joulukalenterit :)
    Miulla ei ole, mutta jos olis, niin se olis Fazerin suklaajoulukalenteri. Se on kyllä aika kallis enkä tosin tiedä, onko niitä enää edes myynnissä :)

    VastaaPoista
  2. Juu, nuo kaikki erikoiskalenterit on aika arvokkaita. Mie ostin eilen Timolle Halvan salmiakkikalenterin Cittarilta ku oli vaan 3,50€. Joulukuun alussa se oli jotain kaheksan euroo. Itekki kattelin sitä Fazeria silloin. Viime vuonna ihailin Saksassa miten hienoja suklaakalentera siellä oli. Harmi ku ei raaskinu maksaa :)
    Mut siis noista kalenteista mitä miula on niin suklaakalenteri on äidiltä, kuvakalenteri Miialta ja arpa on ite ostettu.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Foliokiharat

Lasange, lasangne

Timo kylässä -Sunnuntai