Vierailu

Saavuimme eilen viikon kestäneeltä vierailultamme Pieksämäeltä. Kiva oli käydä mutta ihana on olla kotona. Tänään puolestaan luonamme vieraili kolme ihastuttavaa neitosta, joista kahta en ollut pitkään aikaan tavannut. Toinen on oleskellut Saksassa ja toinen pääkaupungissamme. Toinen palaa ensi viikolla Saksaan ja tämä toinen lähtee ensiviikolla vaihtoon Hollantiin. Seuraava tapaaminen on siis milloin lie.

Vierailusta innostuneena paistoin eilen piparit. Valmispiparkakkutaikina on ollu vuoden ajan odottamassa paistamistaan. Viime jouluna ei keritty ja nytkin sain piparit paistettua vasta joulun jälkeen. Sainpahan testattua myös viime vuonna Dresdenistä ostetut pipaskakkumuotit. Tein myös joulusiivouksenkin jälkikäteen. Tänään imuroin ja luuttusin ennen vieraiden tuloa. Laitoin jopa matot lattiaan. Kesällä kävin kotona pesemässä matot äidin kanssa ja nyt vasta sain laitettua ne paikoilleen. No mitäs sitä turhaan kiirehtimään.


Vieraat kävi ja viihtyivät hyvin. Juttu luisti mukavasti. Yhteensä neljä tuntia jutusteltiin ja nautittiin pöydän antimia. Sitten vieraat lähtivät ja meille tuli kiire elokuviin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Foliokiharat

Lasange, lasangne

Timo kylässä -Sunnuntai