Uusi kännykkä, pikkujouluja ja veronpalautuksia

Lähdin keskiviikkona laittamaan liittymä asioita kuntoon ja poistuinkin liikkeestä uuden puhelimen kanssa. Myyjä osasi asiansa. Nyt maksan 10€/kk ainakin seuraavat puoli vuotta tästä Nokian N8:sta. Ehkä kaksikin, mutta puolen vuoden päästä voin maksaa loput kerralla pois niin ei tarvitsisi sitten olla liittymäorjana. Mutta ainakin tällä hetkellä olen tyytyväinen puhelimeeni ja liittymästä kommentoin sitten enemmän ensimmäisen laskun tultua. (Jos silloinkaan..)

Tää on nyt miun ensimmäinen kosketusnäyttöinen puhelin, joten  opettelemista on ollut. Tekstiä kirjoittaessa tulee tökättyä väärään kohtaan, joten tekstiviestien kirjoitus on hidastunut. Enkä vielä löydä kaikkia toimintoja, ne voi itse järjestellä mutta en ole saanut vielä sitäkään tehtyä. Timo latas miule kyllä Angry Birdin, joten olen todella tyytyväinen.

Eilen oli käsikirjoittajien pikkujoulut. Hyvää ruokaa, juomaa ja seuraa. Puheenaiheet kulki aina kuolemantuomioista musiikkiin, eli todella vakavista aiheista kevyempiin. Mutta mukavaa oli ja päätettiin järjestää iltamat joskus uudelleen.Seuraavat pikkujoulut on jo huomenna. Menen Miian kanssa katsomaan Chisua Kerubiin.

Tänään tuli veronpalautukset! Oon tästä niin innoissani. Varsinkin kun palautuksia tuli sen verran että sillä pystyi maksamaan vuokran ja joululahjat. Taidankin tästä lähteä kaupungille etsimään täytettä pukin konttiin. Moido! :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Foliokiharat

Lasange, lasangne

Timo kylässä -Sunnuntai