Röllin sydän

Tein tänään opinnäytetyötä eteenpäin katsomalla Röllin sydämen (2007). Tarkoituksenani on ottaa pari-kolme animaatioelokuvaa ja analysoida niitä työssäni. Yhdeksi analysointi kohteeksi ajattelin tätä kotimaista elokuvaa, joka oli kyllä todella sympaattinen.

Allu Tuppuraisen luoma Rölli on yksi lempisatuhahmoistani. Omistan Rölli c-kasetin, jossa on Röllin lauluja. Sitä tuli pienenä kuunneltua paljon ja Pikku kakkosesta katsoin kyllä tv-sarjaakin. Animaatiossa on säilytetty hyvin Röllin luonne. Rölli kuvittelee itsensä pelottavaksi mutta on sisimmissään kiltti. 

Animaatio on kaunis. Hahmot ja maailma on toteutettu kauniisti. Tarina on kiva ja elokuva on sopiva kaiken ikäisille. Röllin sydän on mielestäni paras Rölli-elokuva. Suosittelen.

Kommentit

  1. Mieki katoin pienenä Rölliä telkkarista, mutta miusta se oli kyllä melko pelottava. Yhtä pelottava kuin Pelle Hermanni! Se kyllä oli ihan karsee. Oli siis niin karsee se puhuva kepakko!

    VastaaPoista
  2. Puhuva kepakko oli just paras :D Miusta on hassua kuinka moni on pelänny lapsena Rölliä, Pelle Hermannia tai Muumien Mörköä. Kaikki nää on kuitenkin suht sympaattisia hahmoja. Toisaalta jokainen ihminen on yksilö ja jokainen kokee asiat omalla tavallaan.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Foliokiharat

Lasange, lasangne

Timo kylässä -Sunnuntai