Outo uni

Näin viime yönä unta, jossa olin perustamassa Kiteelle baaria. Siitä oli tulossa ihan jumalaton laitos. Siinä oli oma huoneensa pubille, yökerholle ja ravintolalle. Ravintolapuolesta piti tulla vuokrattava osasto pitopalveluineen häihin yms.

Unessa mie olin tilannut Teuvo Lomanin tekemään sisustuksen ja siitähän tuli aika erikoinen. Mie olin antanut Lomanille kaikki oikeudet tehdä ihan mitä tahansa se haluaa. Ravintolapuolella oli uima-allas, joka oli ihan hieno mutta minnuu hiukan pelotti ajatus siitä että joku hukkuu humalaspäissään siihen. Lisäksi yökerhon tanssilattialle oli asetettu wc-tilat, jotka oli siis läpinäkyvät. Eriöiden seinät oli lasia jolloin tanssilattialla olisivat nähneet kaikkien vessapuuhat. Itse en ymmärtänyt koko ideaa ja ajauduin riitaan suunnittelijan kanssa. Tässä vaiheessa mie heräsinkin siihen, että miula oli ihan kaamea vessahätä. Tämä varmaan oli osaltaan vaikuttamassa uneen. Uneen vaikutti varmaan myöskin se, että katsoin eilen nauhalta Suomen kaameimman kämpän.

Kommentit

  1. Lomanin sisustukset on melko mielenkiintoisia välillä. Tuntuu, että se ottaa aina jonkun jutun, josta asiakas on sanonut inhoavansa. Tyyliin, "oon aina inhonnut oranssia väriä" ja kohta onkin joku kirkkaanruosteenoranssi tehosteseinä paraatipaikalla..

    VastaaPoista
  2. Loman pyrkii sävähdyttämään. Toisaalta ne sen ideat on hauskoja mutta jotkut menee todella yli, liian yli. Ja nyt tällä kaudella Suomen kaameimmissa kämpissä keskityttiin enemmän Lomanin riehumiseen kuin sisutukseen. Koko ajan lääppi Lolaa ja kiukutteli ja ties mitä. En enää oikein tykännyt..

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Foliokiharat

Lasange, lasangne

Timo kylässä -Sunnuntai