Pöpö

Ensin oli kipeenä äiti, sitten isä, sitten sisko ja sen mies. Myös suurin osa kavereista on sairastelleet pitkin kevättä. Lopulta Timo toi Viron reissultaan nestemäisten tuliaisten lisäksi jonkin ihme pöpön, joka tarttui minuunkin. Lähinnä miula on vaan kauhee nuha ja yskä sekä karmea väsymys.

Eilen alkoi hartiaan jomottamaan johon Timon hieronta ei auttanut yhtään. Äiti epäili että miula ois lihaksessa joku tulehdus mutta en jaksa mennä lääkäriin. Syön nyt vaan ison kasan särkylääkkeitä ja toivon että se menee sillä ohi.

En yksinkertaisesti jaksa lähteä jonottamaan lääkärille pääsyä. Inhottaa ensin soittaa aika, kun ajanvaraus on vain tyyliin tunnin päivässä auki ja se on täysin tuurista kiinni pääseekö ikinä läpi. Vaihteen kanssa keskustelu ei auta yhtään. Ja sitten kun pääsee läpi on suorastaan ihme jos lääkärillä on vapaita aikoja. Vapaita aikoja on yleensä vain terkkareille, jotka kehoittavat vain "juomaan paljon nestettä, lepäämään ja ottamaan silloin tällöin muutaman särkylääkkeen". Kyllä. Tätä tietoa varten mie jonotinkin ihan helvetin pitkään. Kiitos tyhjästä.

Taidan tulla nopeammin kuntoon sillä, että jään kotiin makoilemaan ja itteäni parantelemaan ilman turhanpäiväistä jonotusstressiä. Eihän miula ole mihinkään kiire.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Foliokiharat

Lasange, lasangne

Timo kylässä -Sunnuntai