Valmistujaiset

Juhlittiin eilen miun valmistujaisia. Ensin kävivät isä, äiti, mummo ja ukki kahvilla ja myöhemmin kaverit tulivat juhlimaan. Sain kivoja lahjoja: Arabian KoKo-astiastoa, Kaleva-koruja, hierontalahjakortin, rahaa ja kuoharia. Kaikkein parasta oli kuitenkin että niin moni pääsi paikalle juhlimaan miun kanssa.

Tuossapa minun virallinen valmistujaiskuva. Toppi on H&M:ltä ja korut sain eilen vanhemmilta lahjaksi. Ruusun sain maanantaina koululta ja yhä on hengissä.
Juhlan kunniaksi sain tehdä kaksi kattausta. Ensin sukulaisille ja sitten kavereille. Virallisemmassa osiossa ei ole niin paljon tarjoilua, koska kaikkien piti mahtua pöydän ääreen nauttimaan antimista. Kakku, pasteijat ja muffinsit on muuten ite tehty. Ensimmäistä kertaa tein täytekakun ihan itse. Siitä tuli hieman kuiva vaikka kuinka kostutin. Se oli ilmeisesti liian pitkään uunissa. Kaikki kuitenkin taisivat siitä tykätä joten ei mitään.
Kavereille oli leivosten lisäksi tarjolla sipsejä, karkkia, chilipähkinöitä ja boolia. Booliin tuli Saarenmaa vodkaa, karpalo likööriä ja Pirkan Lemon&Lime virvoitusjuomaa. Hyvää oli. Juomasta vastasi "boolimestari" Timo.

Jatkot pidettiin Gloriassa, jossa näin muitakin tuttuja. Miula oli ainakin todella hauskaa. Timo kylläkin vähän valitti Glorian musiikkitarjonnasta. "Ysäri ja kasari helvetti." Just parasta!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Foliokiharat

Lasange, lasangne

Timo kylässä -Sunnuntai