Jokela

Kävin eilen Nefan makaronikerhon kanssa syömässä ravintola Jokelassa. Oli miule muuten ensimmäinen ja todennäköisesti myös viimeinen kerta. Jokelan keittiöhän sulkeutuu 22. joulukuuta eli aivan pian. Ja viimeisen kerran baari on avoinna uutena vuotena.

Valitettavaa, että Jokelasta joudutaan luopumaan mutta siltä nyt näyttää. Jokela on ilmeisesti ollut Nefan kanttispaikka. Miula itelläni ei ole henkilökohtaisia siteitä Jokelaan, on vaan sääli, että kaikki vanha tuhotaan. Toisaalta Joensuussa on pulaa asunnoista. Tässäkin asiassa on siis kaksi puolta. Vielähän tuolla yritetään taistella Jokelan puolesta, katsotaan miten käy.

Mie otin listalta muikkuja ja perunamuusia. Kaikkien annokset näyttivät hyvältä. Ruoka olikin hyvää mutta annos ois saanu olla hieman isompi. Varsinkin, kun annos maksoi noin 12 euroa. Sillä rahalla olis luullu saavansa vähän enemmän muusia. Mutta makaronikerhossa oli taas tunnelmaa. Tuskin maltan odottaa seuraavaan kertaan.

Sain eilen kuulla, että Palaverikin on lopettamassa. PKO on kuulema ostanut kyseisen rakennuksen ja tekee siitä taas yhden PKO-paikan lisää. PKO-mafia jyllää Joensuussa! Nyt pitää suosia muita baareja, alkaa nimittäin jo ärsyttää tuo osuuskaupan valta. Mutta bisnes on bisnestä.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Foliokiharat

Lasange, lasangne

Timo kylässä -Sunnuntai