Timo kylässä - Lauantai

Timo tuli eilen minun ilokseni tänne pääkaupunkiin. Aamulla menin kultaani vastaan Pasilan asemalle ja käytyämme viemässä tavarat kämpilleni lähdimme kaupungille kiertelemään ja kaartelemaan.


Ennen pitkään tuli nälkä ja päätimme mennä Chicosiin mutta Kampin ravintola oli aivan täysi. Hyppäsimme siis Hietalahden ratikkaan ja suuntasimme sikäläiseen saman ketjun ravintolaan. Tilasin hampurilaisen jossa oli härkää, kaktusta ja sipulirenkaita. Oli muuten todella hyvää.


Saimme päähämme lähteä käymään Arabissa. Timo ei ollut siellä ennen käynyt joten hyppäsimme jälleen ratikkaan. Yllätykseksemme löysimme rannalta valkoposkihahni parven, jotka olivat levähtäneet yleisen lenkkeilypolun varrelle. Emme siis olleet ainoat ihailijat paikalla.


Illalla suuntasimme kulkumme Linnanmäelle ihailemaan valokarnevaalia. Otimme lähinnä valokuvia. Yhdessäkään laitteessa emme käyneet. Timo sai tietenkin omalla järkkärillään parempia kuvia kuin minä omalla pokkarillani mutta laitan nyt muutamia omia otoksiani näytille.




Karnevaalilta suuntasimme keskustaan ja kävimme Tennispalatsilla syömässä Hesessä hamurilaiset. Kämpillä nukahdimme aika nopeasti, koska päivä oli ollut niin vauhdikas.


Tänäänkin olemme puuhaileet vaikka mitä mutta kirjoitan siitä huomenna lisää. Tai viimeistään tiistaina jolloin Timo palaa takaisin kotiin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Foliokiharat

Lasange, lasangne

Timo kylässä -Sunnuntai