Timo kylässä - Maanantai ja tiistai

Eilen minun piti herätä aikaisin aamulla töihin. Timo jäi vielä nukkumaan kun itse kiirehdin bussiin. Lounastauolla Timo kävi kanssani työpaikkani läheisellä Subwaylla syömässä päivän subin, joka sattui olemaan grillattu kananrinta. Timon saapuminen Vallilaan ei ollut helpoin mahdollinen. Hän oli käyny Kulosaaressa valokuvailemassa ja yritti sieltä löytää perille. Ensin Timo oli kyllä löytänyt oikean bussinumeron mutta hypännyt väärään suuntaan menevään linjuriin. Lopulta se oikeakin suunta löytyi.

Töiden jälkeen suuntasin bussilla Rautatientorille jossa tapasin Timon kanssa. Kävimme ostamassa Hemtexistä Timolle uuden tyynyn, koska Joensuussa ei kyseistä liikettä kuulema enää ole. Kävimme myös WTC:llä tarkistamassa italialaisen ravintolan sijainnin jota edellisenä iltana olimme etsineet ja kyllä, se oli kauppakeskuksen sisällä, eikä ollut enää auki kun me sitä etsimme. Löysimme WTC:ltä pienen makeiskaupan joka oli erikoistunut amerikkalaisiin herkkuihin. Ostimme sieltä karkkia. Timo osti myös limun jonka kävimme ulkona juomassa.
Seuraavaksi suuntasimme syömään sushia. Otimme parilautasen, jonka jaoimme kahdestaan. Ruuan jälkeen suuntasimme rautatieasemalle josta Timo osti junalipun aamulle jo valmiiksi. Siitä suuntasimme sitten McDonaldsiin syömään juusto-pekoni hampurilaisia.
Seuraavaksi hyppäsimme jälleen ratikkaan ja kävelimme Kauppatorilta Espalle, jossa istuimme syömään amerikkalaisia herkkujamme. Siitä suuntasimme vielä kerran McDonaldsiin josta otin päärynäpirtelön.
Siitä suuntasimme kämpille, koska nyt molemmilla oli aikainen aamu tiedossa. Timo lähti tänä aamuna takaisin Joensuuhun. Minä tein tänään normaalin työpäivän.

Oli ihanaa kun oma kulta oli taas käymässä. Ei enää montaa päivää niin minäkin palaan Joensuuhun, oman kullan kainaloon.

Kommentit

  1. Missä siun kaikki lukijat on, ei oo yhtää kommenttei :( No, korjataampas asia :)

    Tää tekstihän oli likimain teidän ruokapäiväkirja, kun tyyliin ensin mentiin sinne ja syötiin x, sitten mentiin sinne ja syötiin y ja sitten... Mutta ei se mitään, hyvältä kuulosti!

    VastaaPoista
  2. Joo, myö lähinnä vain syötiin :P :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Foliokiharat

Lasange, lasangne

Timo kylässä -Sunnuntai