Viimeinen työpäivä

Tänään oli sitten viimeinen työpäivä. Nämä menneet neljä kuukautta on olleet todella mukavat ja menneet todella vauhdilla. Tykkäsin työstäni. Toivottavasti ottavat joskus vielä uudelleen.

Viimeisen päivän kunniaksi töissä tarjottiin kakku kahvit minun ja toisen harjoittelijan lähdön takia. Se suklaa-chili-kakku oli vaan jotain niiiiiiin hyvää. Lisäksi oli mukava kuulla että työpanostani oli arvostettu. Ehkä se ura tästä vielä urkenee..jahka vaan valmistun joskus.

Töiden jälkeen suuntasin Espooseen Isoon Omenaan. Tarkoitus oli mennä ostamaan isänpäivälahjaksi Don Rosan joku kovakantisista kokoelmista ja samalla pyytää se nimmari, kun hän nyt sattui siellä olemaan niitä jakamassa.

Matkalla onnistuin eksymään, itseasiassa aika pahastikkin kun en osannut jäädä oikealla asemalla pois. Linja-autossa ei ollut valotaulua jossa lukee pysäkit joten oikean pysäkin löytäminen oli ensikertalaiselle jälleen vaikeaa.

Kuitenkin loppu hyvin kaikki hyvin. Sain kirjan ja nimmarit. Don Rosa oli todella mukava tyyppi. Kättelikin kaikkia aina lopuksi.




Jälleen pienen seikkalun jälkeen pääsin kämpille ja olen jo siivonnut. Pakkaus on vielä vähän kesken mutta onneksi vain vähän. Huomenna on aikainen  nousu ja matka kohti kotia alkaa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Foliokiharat

Lasange, lasangne

Timo kylässä -Sunnuntai