Timo kylässä -Sunnuntai

Sunnuntai sujui sujauksessa. Aamulla suuntasimme kulkumme keskustaan ja kävimme Picnikillä syömässä hieman jotain suolaista, vaikka aamupalan olimmekin kämpillä jo syöneet. Timo otti kahvin sekä lohiwrapin ja minä puolestani nautin teen kanssa bagelin lohitäytteellä.





Nautittuamme tästä hetkestä kahvilassa suuntasimme kulkumme Tennispalatsille. Ostimme liput seuraavan Johnny English näytökseen ja osotellessamme leffan alkua kävimme Anttilassa sekä Kampissa pyörimässä ja hyörimässä.

Johnny Englis Reborn oli hyvä. Kyllä Atkinsonille sai taas nauraa. Jatko-osaksi elokuva oli todella onnistunut. Ehkä se oli vain hyvä asia että ekan ja tokan osan välillä oli reippaasti aikaa. 

Elokuvan jälkeen pysähdyimme Teereenpelissä nauttimassa lasilliset. Minä otin mustikkasiideriä ja Timo olutta jossa oli suklainen jälkimaku. Istuimme ulos terassille koska aurinko paistoi niin kauniisti. Kirpakka syysilma oli ajanut muut asiakkaat pysymään sisällä mutta saimmepahan nauttia juomistamme aivan kahdestaan.




Kierreltyämme keskustassa hyppäsimme ratikkaan ja lähdimme Eiraan valokuvaamaan kyseisen kaupunginosan kauniita, vanhoja taloja. Olisi mielenkiintoista tietää paljonko asuntojen hinta on Eirassa. Ulkoapäin ainakin vaikutti ettei siellä ihan halvalla pääse. 


Päivän hämärtyessä illaksi palasimme keskustaan etsimään ruokapaikkaa. Olimme Teereenpelin terassilla katselleet jo yhtä italialaista ravintolaa eräästä esitteestä mutta kartasta huolimatta emme löytäneet paikkaa. Kyseisellä paikalla oli ostoskeskus, josta päättelimme että ravintola olisi siellä sisällä mutta ostoskeskus oli jo kiinni joten emme tänään sinne pääsisi.

Jatkoimme kierrostamme lähialueella. Kävimme lukemassa ties kuinka monen ravintolan ikkunassa olevaa menua mutta emme löytäneet millään mieleistä paikkaa. Lopulta päädyimme Rautatietorin laidalle olevaan nepalilaiseen, josta saimmekin oikein maittavat ateriat.




Ruuan jälkeen kiiruhdimme kämpille, koska minulla oli seuraavana aamuna aikainen nousu töiden takia.

Kommentit

  1. Herkullisen näköinen bageli!
    Olisi kiva nähdä niitä kuvia niistä Eiran hienoista taloista, mutta toisaalta ei ole kovin fiksua julkaista kuvia toisten taloista..

    VastaaPoista
  2. Joo, siks en oo laittanukkaan niitä kuvia tänne enkä Facebookkiin. Omalla läppärillä kyllä on.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Foliokiharat

Lasange, lasangne