CORE

No niin. Tänään kävin siellä Core-jumpassa. Tämä tasapainoa ja keskivartalolihaksia kehittävä jumppa ei ehkä ollut täysin minun makuuni. Melkein puolet ajasta suoritettiin liikkeitä yhdellä jalalla seisten. Miun tasapaino on niin huono että oikeastaan puolet ajasta meni horjuessa. Toisaalta kyseinen jumppa voisi siis olla minulle hyvä tasapainon kehityksen kannalta.

Ennen jumppaa käytin kaksi tuntia jumppakenkien etsimiseen. En ole tarvinnut sisäpelikenkiä noin puoleen vuoteen, joten en muistanut minne ne laitoin. Yhdessä etsinnän vaiheessa innostuin samalla siivoamaan vaatekaappini. Kokosin jätesäkillisen vaatteita jotka aion viedä joku päivä kirpparille. Vaatekaappi olisi näköjään hyvä tyhjentää aina se puolen vuoden välein nähdäkseen mitä ei ole pitänyt pitkään aikaan ja minkä voisi laittaa pois. Nyt kaapin ovi mahtuu kiinni. Hienoa.

Kengät löytyivät lopulta toisesta kaapista. Etsin yhtiä kenkiä kaksi tuntia ja loppujen lopuksi en tarvinnutkaan koko kenkiä. Ohjaaja suositteli jumppaamaan paljain jaloin, jolloin on helpompi tunnustella lattiaa ja löytää tasapaino.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Foliokiharat

Lasange, lasangne

Timo kylässä -Sunnuntai