Töitä kulttuurin parissa, kulttuuria sielulle. Ajatuksia ja kokemuksia omasta elämästä sekä vähän muustakin.
Pingviini
Hae linkki
Facebook
Twitter
Pinterest
Sähköposti
Muut sovellukset
Hain eilen postista Emp:ltä tilaamani paketin, jossa oli mm. söpö pingviinimyssy. Tänään uusi pipo pääsi sitten käyttöön kun käytiin kävelyllä ja Raxissa syömässä. Eikö ookkin söpö pipo?
Kiitos :) Siis pipon lisäksi ostin vaan sellaset rannesuojat, ku joskus ranteisiin koskee ku on ollu pitkään koneella. Oon huomannu että ne auttaa, se on varmaan se lämpö niissä mikä helpottaa.
Eilen juhlittiin Pieksämäellä anopintekeleeni 50-vuotissyntymäpäiviä. Sää oli aivan mahtava ja tunnelma mukavan leppoisa. Itse juhlista voin kirjoitella myöhemmin mutta nyt pieni katsaus hiuksiin. Laitoin perjantai-iltana pään täyteen folionutturoita. Oli kyllä hupaisa näky! Viimeksi olen tehnyt foliokiharat lukiossa, eli siitä on aikaa. En käyttänyt mitään muotovaahtoa tms. Laitoin sykkyrät vaan kosteisiin hiuksiin, aamulla aukaisin rulla ja...Tadaa! Kiharakasa sieltä tuli esiin. Hiukan muotoilua sormilla (eli pahimmat takut pois), reilusti hiuslakkaa ja panta päähän. Siinä oli sitten minun juhlakampaukseni kasassa. Eikä maksanut mitään! (Foliota löytyi siis kaapista kokonainen rulla.) Ainut miinus koko asiassa oli etten meinannut yöllä saada unta. Nutturat painoivat päässä ja oikean asennon löytäminen oli hankalaa.
Tein tänään lasangnea ja siitä tuli niin hyvää että koko vuoka meni kerralla. Lasange Jauheliha-tomaattimurska 400g jauhelihaa 1 tlk tomaattimurskaa jauhelihamaustetta, sipulijauhetta, valkosipulijauhetta, oreganoa, basilikaa Juustokastike rypsiöljyä 3 rkl vehnäjauhoa n. 1/2 l maitoa 250g juustoraastetta 1 tl suolaa Sekä lasangnelevyjä . Paista jauheliha, mausta ja heitä mukaan tomaattimusrska. Lopuksi basilika. Juustokastike aloitetaan laittamalla kattilaan rypsiöljyä johon sekoitetaan vehnäjauho. Ennen kuin jauhe ruskistuu joukkoon kaadetaan maitoa. Sitten juustoraastetta ja tarpeen mukaan lisää maitoa. Lisää suola. Kaada vuokaan vuorotellen jauheliha-tomaattimurskaa, juustokastiketta ja näiden päälle lasagelevyt. Jatka kunnes päälimmäiseksi jää joko lasangnelevyt tai juustokastike (ei jauheliha). Laita uunin keskitasoon 200 asteeseen 30-40 minuutiksi. Hyvää tuli. Tosiaan syötiin Timon kanssa koko vuoka kahestaan loppuun asti. "Pitää ottaa lisää vaikk
Sunnuntai sujui sujauksessa. Aamulla suuntasimme kulkumme keskustaan ja kävimme Picnikillä syömässä hieman jotain suolaista, vaikka aamupalan olimmekin kämpillä jo syöneet. Timo otti kahvin sekä lohiwrapin ja minä puolestani nautin teen kanssa bagelin lohitäytteellä. Nautittuamme tästä hetkestä kahvilassa suuntasimme kulkumme Tennispalatsille. Ostimme liput seuraavan Johnny English näytökseen ja osotellessamme leffan alkua kävimme Anttilassa sekä Kampissa pyörimässä ja hyörimässä. Johnny Englis Reborn oli hyvä. Kyllä Atkinsonille sai taas nauraa. Jatko-osaksi elokuva oli todella onnistunut. Ehkä se oli vain hyvä asia että ekan ja tokan osan välillä oli reippaasti aikaa. Elokuvan jälkeen pysähdyimme Teereenpelissä nauttimassa lasilliset. Minä otin mustikkasiideriä ja Timo olutta jossa oli suklainen jälkimaku. Istuimme ulos terassille koska aurinko paistoi niin kauniisti. Kirpakka syysilma oli ajanut muut asiakkaat pysymään sisällä mutta saimmepahan nauttia juomistamme aivan kah
Mikä pipo :D Soppii kyl siule!
VastaaPoistaNyt kyllä vähän lisäselvitystä, mitä muuta oot tilannuu
Kiitos :) Siis pipon lisäksi ostin vaan sellaset rannesuojat, ku joskus ranteisiin koskee ku on ollu pitkään koneella. Oon huomannu että ne auttaa, se on varmaan se lämpö niissä mikä helpottaa.
VastaaPoista