Juoppohullun päiväkirja, osa 2 - Tolppa-apina

Sain eilen illalla luettua Juoppiksen toisen osan loppuun. Ensimmäisen osan luin syksyllä ollessani Helsingissä ja nauroin iltaisin yksikseni kirjan hulvattomille jutuille. Juha Vuorisen huumorintaju on aivan mahtava. Olen silloin tällöin lukenut myös hänen Iltalehdessä ilmestyvää blogiansa. Kaikille tämä huumori ei ehkä istu. Aika paljon alapäähuumoria. Itse luenkin Vuorisen kirjoja aina iltaisin ennen nukkumaanmenoa, kun on niin väsynyt että vähäinenkin juttu naurattaa niin että maha kramppaa.

Kaikki meidän Juoppikset on Timon omaisuutta. Ensimmäisen osan ostin viime keväänä synttärilahjaksi, seuraavat kaksi osaa Timo sai joululahjaksi. Minulta ja Miialta. Seuraavat osan ostan sitten taas synttärilahjaksi. Tai sitten ostan vuorostaan jonkin kirjan joka kertoo Kristianista. Vuorista kuitenkin. Jollei Timo toivo jotain muuta.

Hyökkään heti kolmos osan kimppuun jahka Timo on saanut luettua sen. Miia puolestaan saa huomenna kakkos osan lainaan. Juoppis on aivan mahtava iltalukemiseen. Tosin sitä ei millään malttaisi laskea käsistään ja se voi haitata nukkumista. Suosittelen.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Foliokiharat

Lasange, lasangne

Timo kylässä -Sunnuntai