Mehtimäen mestarit

Käytiin tänään Timon kanssa katsomassa koripalloa ja kuuntelemassa musiikkia Joensuun areenalle. Tänään oli sellanen ilmaistapahtuma, jossa oli mahdollista katsoa koripalloa, jääkiekkoa ja illan päätteeksi kuunnella Happoradiota. Me katsottiin vain ensimmäinen puolisko koripallomatsista ja mentiin sitten kotiin syömään.

Koripallossa kohtasi toisensa Joensuun Kataja ja Kouvolan Kouvot. Olin ensimmäistä kertaa elämässäni katsomassa koripalloa Oli jännä huomata miten nopeatempoinen laji koripallo oikeasti on. Areena oli ihan täynnä porukkaa. Kaikki eivät mahtuneet edes istumaan. Me saatiin nurkan eturivistä istumapaikat, josta oli hyvä seurata ottelua.



Kävimme tosiaan välillä kotona, joten jääkiekkomatsi jäi nyt näkemättä. Menimme takaisin Areenalle siinä puoli kymmenen, kun Kaukolasipartion keikka oli jo alkanut. Ihan hieno musiikkipoppoo. Tepon pojilla oli hyvä meininki lavalla. Harmi kun laulusta ei aina saanut selvää, kun kuitenkin huumoripohjalla olivat liikkeellä.



Happoradio oli illan ehdoton kohokohta. Aivan mahtavaa hittitykitystä. Puhu äänellä jonka kuulet, Pois Kalliosta, Hc-sää, Che Guevara, Tavikset, Olette kauniita. Meininki oli todella hyvä, sekä lavalla että yleisössä. Ihme vaan miten vähän porukkaa oli enää jäljellä. Korista oli katsomassa paljon enemmän porukkaa. Toisaalta suurin osa päivällä olleista taisi olla lapsiperheitä, joten nukkumaanmenoaika oli jo mennyt. Kuten minullakin nyt. Kello on nyt vartin yli yksi. Öitä vaan.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Foliokiharat

Lasange, lasangne

Timo kylässä -Sunnuntai