Terveellisen elämän lähteillä

Kävin tänään Miian kanssa huhkimassa kuntosalilla. Tehtiin ihan suunnitellun ohjelman mukaan. Aloitettiin juoksumatolta josta siirryttiin muihin laitteisiin joissa käytiin läpi jalat, kädet, maha, selkä sekä kyljet ja lopulta palattiin takaisin juoksumatolle. Itse kylllä tein tämän loppurutistuksen laitteella jossa heilutettiin jalkoja ja käsiä samaan aikaan. En muista mikä sen laitteen nimi oli.

Lopuksi venyteltiin ja lähdettiin käymään kaupassa. Ostettiin kanasalaattitarpeet ja mentiin Miian luo kokkailemaan.

Kanasalaattiin tuli kiinan kaalia, miniluumutomaatteja, viinirypäleitä, fetaa, kanaa, kurkkua, ananasta, krutonkeja ja Miian jääkaapista löytynyt paprikan puolikas. Salaatin lisäksi tarjolla oli vehnäpatonkia.  Herkullista ja terveellistä, ainakin luulisin niin. Kohta kuitenkin joku karppaaja innostuu kommentoimaan...

Käytiin saunassa, syötiin ja katsottiin Andre Wickströmin Ensimmäinen jäähyväiskeikka -DVD. Ihan hauska, varsinkin ne kohdat joissa vertailtiin suomalaisia ja ruotsalaisia. Suosittelen katsomaan jos jossain tulee vastaan. (Tai taitaahan tuo löytyä myös YouTubesta...)

Miia joutui hetken ajan taistelemaan laitteiston kanssa ennen kuin voitiin katsoa DVD:tä. Sitä se elämä on kun miehenä on insinööri tai muuten vain semmonen tietokonenero kuten Timo. Katsellessa sitä puhisemista sivusta, mieleeni tuli Sami Hedbergin vitsi insinööreistä. Kannattaa katsoa. Suosittelen. ;)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Foliokiharat

Lasange, lasangne

Timo kylässä -Sunnuntai