Rakas blogipäiväkirja!

Huh huh! Opinnäytetyö alkaa olla loppusuoralla. Enää puuttuu vain yhteenveto ja ne pienet parannukset. Olin eilen kirjoittamassa koululla puol kymmenestä puol neljään eli seitsemän tuntia. Tänään yritin kirjoittaa käsikirjoitusta eteenpäin mutta ei tuosta oikein mitään tullut, kun minä sekä Timo päätettiin jäädä kotiin tekemään kouluhommiamme. On se kumma kun ei pysty keskittymään jos toinen on kotona. Vaikka toinenkin olis keskittynyt tekemään omia juttujaan eikä siis pitäisi mitenkään erikoisesti ääntä.

Mie ja Miia ollaan nyt innostuttu käymään kuntosalilla. Eräs tuttu hankki itselleen laaditun kuntosaliohjelman, jota myö vähän lainataan. Luvan kanssa tietysti. Käytiin ensimmäisen kerran viime viikon keskiviikkona, sitten maanantaina ja tänään. Ensi viikolla uudelleen. Olisi tarkoitus käydä vähintään kaksi kertaa viikossa siihen asti kunnes miun ilmaisjäsenyys loppuu.

Kävin tänään kuntosalille mennessä äänestämässä. Nyt on kansalaisvelvollisuus suoritettu ja kaikkihan tietää meikäläisen suosikin. (Kakkonen on ykkönen! Hyvä Haavisto!)

Leikkasin juuri itse omat etuhiukseni. Hieman jännitti, koska en ole aiemmin itseltäni hiuksia leikannut. Pari kertaa olen äidiltä etuhiuksia hieman lyhentänyt mutta se on eri asia. Pelotti ihan kauheesti että niistä tulisi vinot mutta hyvät niistä taisi nyt tulla. Yritin kysyä Timon mielipidettä mutta hän vain totesi ettei ole mikään parturi-kampaaja ja jatkoi tietokonepelin peluutaan. No, ei tuo sanonut että se myöskään kamalalta näyttäisi joten tällä nyt mennään.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Foliokiharat

Lasange, lasangne

Timo kylässä -Sunnuntai