Putous

Katsottiin Putous vasta tänään nauhalta, kun Timo oli eilen koulukavereitensa kanssa keilaamassa. Olisihan mie voinu kattoo sen yksinäänkin mutta on se kivempaa kattoa oman kullan kainalosta.

Putous jatkaa vanhaa, tuttua linjaansa. Sketsejä, inprovisaatiota ja sketsihahmot. Joitakin uusia juttuja tuli, kuten juontajan vaihtuminen Näytön paikan kautta. Riku on kyllä hyvä mutta katotaan nyt miten tuo juontajahomma etenee. Näyttelijöiden uudet lisäyksetkin ovat hyviä vaikka kummastakaan en ole ennen kuullut.

Sketsihahmot olivat jälleen erilaisia ja erikoisia. Esittelyjen perusteella pidin Yossusta (selkeetä irvailua näille wannabejulkkiksille, Martina Aitolehden huulet!), Usko Eevertti Luttisesta, Varamiehestä, Jani-Petteristä, Sulosta ja Leena Hefner o.s Herppeenluomasta. Eli melkein kaikista. Mutta nyt kaikista hahmoista tiedetään nimi, ulkonäkö ja hokema. Katotaan miten hahmot kehittyvät. Parhaat hahmot kehittyvät kisan aikana ja niistä paljastuu uusia piirteitä sekä salaisuuksia jotka syventävät henkilöhahmoa. Esimerkiksi Hieno Åhlgreen on hyvin näytelty hahmo mutta miule nousi sellainen epämieluisa olo että hahmo vain irvailee vanhoille ihmisille. Toisaalta hahmo saattaa yllättää tulevissa jaksoissa. Katsotaan nyt.

Kommentit

  1. Aika samoilla ajatuksilla Putouksen suhteen. Uusista näyttelijöistä en minäkään ollut kuullut, mutta vaikuttaisivat päteviltä.
    Hahmojen suhteen oli eka ajatus, että onpas taas sekalainen seurakunta, mutta luulisin, että Usko, Varamies, Jani-Petteri ja Youssu lähtävät kehittymään hyvään suuntaan. Hienon kanssa vähän sama epävarmuus, että onkohan tämä nyt hyvä vai huono juttu. Veikkaan, että Hienon hahmosta voi nousta esiin uusia yhteiskunnallisia näkökulmia tai kertoa siitä, miten muut/nuoremmat kokevat vanhukset tai miten heidät kohdataan.

    VastaaPoista
  2. Toivon että Hienosta nousisi sellainen vanhuuden puolesta puhuja. Nyt vain jäi aika, voisiko sanoa huono kuva hahmosta. Mutta lauantainahan se selviää mitä lisää näiltä hahmoilta nähdään.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Foliokiharat

Lasange, lasangne

Timo kylässä -Sunnuntai