Televisiotarjonnasta

Katsoin nauhalta Kakolan uusimman jakson. Kaksi ensimmäistä näin silloin työharjoitteluni aikana, mutta kolmas jakso ja siitä eteenpäin eivät vielä olleet valmiina. Olikin siis mielenkiintoista katsoa mitä kolmas jakso sisälsi. Tyttöjen ja mentorien ensikohtaaminen, sellitarkastus ja kuivanarkkaaminen. Mielenkiintoisia teemoja ja tapahtumia. Mentorien merkitys tulee varmasti korostumaan sarjan aikana, ainakin se oli paikan päällä hyvin aistittavissa. Itse ihailen näiden ihmisten rohkeutta tulla esille ja kertoa menneisyydestään. Ihmiset ovat niin herkkiä tuomitsemaan. Toivoisinkin, että katsojat ymmärtävät mentorien tulleen auttamaan tyttöjä, jotta näiden ei tarvitsisi käydä sitä samaa polkua jota mentori on aikoinaan kulkenut.

Katsoin tänään myös The Voice of Finlandin. Olen katsonut joka jakson. Ihanaa miten hyviä laulajia tämä maa on täynnä ja upeaa että heidän annetaan laulaa koko laulu. En pidä Idolsissa siitä, kun tuomarit katkaisevat laulun kesken. Idolsia en ole katsonutkaan kuin ne pari jaksoa, enkä varmaan katso enempää.

Putoustakin olen seurannut. Lempihahmokseni on nyt noussut Usko Eevertti Luttinen. Aivan mahtava. Tosin tämä "äänestysskandaali" olisi voinut jäädä pois. Nyt kun joku tietokone expertti meni julkisesti sanomaan että nettiäänestystä on helppo hakkeroida niin nyt se muuttui puhelinäänestykseksi. Selkeesti suunniteltua. Nyt koko hommasta tuli maksullista. En kyllä aio tuhlata vähiä rahojani äänestääkseni jotain tv-hahmoa.

Olen myös seurannut Yle Teemalta näkyvää Silkkitie 30 päivässä. Aivan mahtava matkailuohjelma. Tykkäsin myös aiemmasta sarjasta, Venäjän halki 30 päivässä. Ville Haapasalo on todella hauska "matkaopas". Matkaoppaiden uudet jaksotkin alkavat kohta. Ihanaa kun kohde on nyt eri. Jo se kaksi kautta siellä Turkissa riittikin.Olen myös katsonut Märkiä säpikkäitä, joka tulee torstaisin ennen Kakolaa. Ohjelmassa on ihanaa energiaa.

Olen tosi tyytyväinen tämän hetkiseen televisiotarjontaan. Ulkomaisten ohjelmien rinnalle on tullut niin monta mielenkiintoista suomalaista formaattia, että olen innoissani mitä tulevaisuus tuo mahdollisella työrintamalla. Meikäläisen valmistumiseenkaan ei ole enää pitkä matka.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Foliokiharat

Lasange, lasangne

Timo kylässä -Sunnuntai